Voorbeelden van bouwprojecten met duurzame materialen in het Gooi

Elk bouwproject is persoonlijk. U heeft specifieke wensen en wilt een mooi maar vooral ook duurzaam resultaat. B. Bon B.V. begrijpt dat en helpt u daarom van begin tot eind. Zo werken wij altijd samen met u naar een resultaat dat niet alleen mooi is, maar u ook helpt om energie te besparen.

Benieuwd naar wat wij zoal doen? Bekijk hieronder onze mooiste projecten.

Meer weten? Neem contact op

Keuken met werkeiland

Om de keuken ruimtelijker te maken hebben we een werkeiland geplaatst. Daarnaast is de apparatuur weggewerkt in nissen. In de lichte keuken is nu plaats om te kokkerellen en heerlijk te eten, maar ook genoeg ruimte om huiswerk te maken en na een lange dag bij te kletsen. Een echte woonkeuken dus waar het hele gezin kan samenkomen.

Badkamer met ligbad

Omdat de badkamer een plek moet zijn waar rust belangrijk is, hebben wij deze prachtige kamer met ligbad gerealiseerd. Compleet met massagestralen is het ligbad een heerlijke plek voor ontspanning. Een grote doucheruimte maakt het geheel compleet. Daarnaast hebben we opbergruimte weggewerkt in de muur.

Loungeplek in kelder

Een thuisbioscoop in uw woning? Het kan door bijvoorbeeld een kelder onder de woning te plaatsen. Bij dit project zijn grote kozijnen geplaatst en hebben we een vossengat gemaakt. Zo valt er veel daglicht in de kelder naar binnen.

Zolderkamers

Om meer ruimte te maken hebben wij hier een zolder opgedeeld in kamers. Zo kreeg iedereen een eigen plekje in huis. Het plaatsen van wandjes en deuren en het maken van een dakkapel zorgde hier voor een lichte ruimte.

Renovaties

Twee projecten waarbij we vooral hebben gerenoveerd. Zo is het dak voorzien van nieuwe dakpannen en isolatie. Bij het tweede project hebben we de gevel aangepakt. Dankzij Aannemersbedrijf B. Bon B.V. uit Eemnes zien deze twee huizen er weer schitterend uit.

Tuinhuisje bij villa

Dit tuinhuisje verstopt de filterinstallatie van het zwembad en zorgt ook nog eens voor praktische opbergruimte voor tuinmeubels. Daarnaast zitten er in het huisje een douche en toilet. Zo kunt u 's zomers optimaal genieten.