De laatste ontwikkelingen

Regelmatig komen er nieuwe materialen op de markt. Ook de regelgeving rond bouwprojecten verandert en dat kan gevolgen hebben voor uw project. Wilt u op de hoogte blijven? Hieronder leest u meer over de laatste ontwikkelingen. Weten wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Update Financieringswijzer Energiezuinig (ver)bouwen

Uw verbouwing moet u wel wat opleveren. Niet alleen een mooiere ruimte, maar het liefst ook een besparing op uw energierekening.

Een duurzame verbouwing is soms duurder dan een verbouwing met milieubelastende resultaten. Gelukkig zijn er mogelijkheden om uw energiezuinige verbouwing te financieren. De financieringswijzer maakt de opties voor u inzichtelijk. Wilt u meer advies over een duurzame verbouwing? Neem dan contact op met Aannemer B. Bon B.V. uit Laren.

Nieuwe dakplaten van Rockwool

Begin dit jaar presenteerde Rockwool haar nieuwe dakplaten. Deze zijn lichter en isoleren nog beter.

De dakplaat is lichter in gewicht en ook in prijstechnisch opzicht gunstig. Deze uitbreiding van het assortiment van Rockwool zorgt ervoor dat Aannemer B. Bon B.V. uit Laren ook voor u nog meer keuze heeft wanneer het gaat om de isolatie van uw dak. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw huis? Neem dan contact op.

B Bon BV Sponsort

B Bon BV teamsponsor voetballertjes SV Laren 99' JO 14-1

Zaterdag 27 oktober hebben de spelers van de JO 14-1 met 5-2 gewonnen van de Cobu Boys.

B Bon BV heeft in het verleden al diverse verbouwingen uitgevoerd op het sportcomplex van SV Laren 99'. Binnenkort hoopt de vereniging de financiering rond te krijgen om de kantine compleet te vernieuwen. B Bon BV hoopt hieraan bij te dragen.