De laatste ontwikkelingen

Regelmatig komen er nieuwe materialen op de markt. Ook de regelgeving rond bouwprojecten verandert en dat kan gevolgen hebben voor uw project. Wilt u op de hoogte blijven? Hieronder leest u meer over de laatste ontwikkelingen. Weten wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact op.

vacature, vakvolwassen timmerman,

Aannemersbedrijf B Bon BV zoekt extra personeelsleden

Wij zoeken een enthousiaste vakvolwassen timmerman, die binnen ons bedrijf, zelfstandig, verbouwingen en renovaties bij particulieren kan uitvoeren.

Heb je interesse in een uitdaging en ben je toe aan iets nieuws.

Wij zoeken een timmerman met ervaring binnen een technische en servicegerichte werkomgeving voor een fulltime dienstverband. Je bent in het bezit van een bouwkundige opleiding en hebt ervaring in een soortgelijke functie.

  • Je hebt een passie voor het vak en wil jezelf blijven ontwikkelen;
  • Helder en duidelijk communiceren zit in jouw genen;
  • Je hebt een rijbewijs B (rijbewijs E is een pré);
  • Je inlevingsvermogen helpt jou om jouw klanten centraal te stellen.
B Bon BV Sponsort

B Bon BV teamsponsor voetballertjes SV Laren 99' JO 14-1

Zaterdag 27 oktober hebben de spelers van de JO 14-1 met 5-2 gewonnen van de Cobu Boys.

B Bon BV heeft in het verleden al diverse verbouwingen uitgevoerd op het sportcomplex van SV Laren 99'. Binnenkort hoopt de vereniging de financiering rond te krijgen om de kantine compleet te vernieuwen. B Bon BV hoopt hieraan bij te dragen.

Rockwool isolatie

Nieuwe dakplaten van Rockwool

Begin dit jaar presenteerde Rockwool haar nieuwe dakplaten. Deze zijn lichter en isoleren nog beter.

De dakplaat is lichter in gewicht en ook in prijstechnisch opzicht gunstig. Deze uitbreiding van het assortiment van Rockwool zorgt ervoor dat Aannemer B. Bon B.V. uit Laren ook voor u nog meer keuze heeft wanneer het gaat om de isolatie van uw dak. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw huis? Neem dan contact op.